Πολυτέλεια & Άνεση

Πόσες φορές σας δίνετε η ευκαιρία να φιλοξενηθείτε σε ένα επιβλητικό κτήριο που χτίσθηκε μερικούς αιώνες πριν;
Το Ilion Traditional Hotel αποτελεί μοναδική τέτοια περίπτωση. Κατασκευάσθηκε το 1620 και αποτέλεσε κατοικία
για πολλά σημαντικά πρόσωπα της πόλης. 
Εξωτερικά διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά από τα αρχοντικά της τότε
εποχής καταλαμβάνοντας μια προνομιούχα θέση στο κέντρο της πόλης του παλιού Ναυπλίου.
ναυπλιο διαμονη - Ilion hotel Nafplio

Double Deluxe Room

Τα πορφυρά χρώματα! Μοναδικοί χώροι πράγματι με δωμάτια ευρύχωρα και με ιδιαίτερη διακόσμηση το κάθε ένα από αυτά. Σκαλιστοί καθρέπτες, πανέμορφες παραστάσεις στα προσκέφαλα των κρεβατιών, πολύχρωμα παραβάν και χαλιά και η γλυκιά μυρωδιά από το ξύλινο πάτωμα. Νιώθεις πολλές φορές πως είσαι κάποιο αξιότιμο μέλος της κοινωνίας του Ναυπλίου του προηγούμενου αιώνα και πως από στιγμή σε στιγμή θα σου αναγγείλει ο υπηρέτης πως είναι έτοιμο το δείπνο!

Budjet Double Room

Κουκλίστικοι χώροι σε μπλε και μωβ αποχρώσεις! Μπορεί να μην έχουν την ευρυχωρία της σουίτας αλλά δεν υπολείπονται σε ανέσεις. Τολμούμε να πούμε πως έχουν το δικό τους μοναδικό χαρακτήρα που ένας μεγάλος χώρος δεν μπορεί να σου δώσει. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μεγάλα παράθυρα και μερικά από αυτά και βεράντα ή μπαλκονόπορτα. Επίσης υπάρχει κλιματισμός, τηλέφωνο, ασύρματο ιντερνέτ και δορυφορική τηλεόραση.

ναυπλιο διαμονη - Ilion hotel Nafplio
ναυπλιο διαμονη - Ilion hotel Nafplio

Triple Room

Μοναδικοί χώροι σε πορτοκαλί αποχρώσεις! Μπορεί να μην έχουν την ευρυχωρία της σουίτας αλλά δεν υπολείπονται σε ανέσεις. Τολμούμε να πούμε πως έχουν το δικό τους μοναδικό χαρακτήρα που ένας μεγάλος χώρος δεν μπορεί να σου δώσει. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μεγάλα παράθυρα και μερικά από αυτά και βεράντα ή μπαλκονόπορτα. Επίσης υπάρχει κλιματισμός, τηλέφωνο, ασύρματο ιντερνέτ και δορυφορική τηλεόραση.

Junior Suite

Ο καλύτερος χώρος του ξενοδοχείου μας. Και όχι άδικα. Από την πρώτη στιγμή η μεγάλη σάλα με το μοναδικό διάκοσμο θα σας κάνει να κοντοσταθείτε και να κοιτάζετε γύρω σας γεμάτοι αναπόληση. Το μεγάλο κρεβάτι, ο αναπαυτικός καναπές και οι πολυθρόνες, ο αναγεννησιακός διάκοσμος. Το βλέμμα δεν σταματά σχεδόν πουθενά. Το υπέροχα διακοσμημένο ταβάνι όντας αρκετά ψηλότερα απ ότι συνήθως αφήνει χώρο στη ματιά και δεν νιώθεις τους γύρω τοίχους να σε εγκλωβίζουν. 

ναυπλιο διαμονη - Ilion hotel Nafplio
ναυπλιο διαμονη - Ilion hotel Nafplio

Suite

Ο καλύτερος χώρος του ξενοδοχείου μας. Και όχι άδικα. Από την πρώτη στιγμή η μεγάλη σάλα με το μοναδικό διάκοσμο θα σας κάνει να κοντοσταθείτε και να κοιτάζετε γύρω σας γεμάτοι αναπόληση. Το μεγάλο κρεβάτι, ο αναπαυτικός καναπές και οι πολυθρόνες, ο αναγεννησιακός διάκοσμος. Το βλέμμα δεν σταματά σχεδόν πουθενά. Το υπέροχα διακοσμημένο ταβάνι όντας αρκετά ψηλότερα απ ότι συνήθως αφήνει χώρο στη ματιά και δεν νιώθεις τους γύρω τοίχους να σε εγκλωβίζουν.

Standard Double Room

Ο καλύτερος χώρος του ξενοδοχείου μας. Και όχι άδικα. Από την πρώτη στιγμή η μεγάλη σάλα με το μοναδικό διάκοσμο θα σας κάνει να κοντοσταθείτε και να κοιτάζετε γύρω σας γεμάτοι αναπόληση. Αυτό το δίκλινο δωμάτιο διαθέτει μπαλκόνι και καθιστικό και προσφέρει θέα. Το μπάνιο είναι εξοπλισμένο με καμπίνα ντους. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι σε αυτόν τον τύπο δωματίου υπάρχει δυνατότητα προσθήκης 1 επιπλέον κρεβατιού.

ναυπλιο διαμονη - Ilion hotel Nafplio