Πώς πάμε στο Ναύπλιο;

Όσοι ξεκινήσουν από Αθήνα πρέπει να πάρουν τον αυτοκινητόδρομο Α8 (Ολυμπία Οδός) προς Κόρινθο, Πάτρα, Πύργο. Αμέσως μετά την Κόρινθο υπάρχει διχάλα: αφήνουμε στα δεξιά μας το δρόμο που συνεχίζει για Πάτρα και παίρνουμε τον αριστερό κλάδο, τον αυτοκινητόδρομο Α7 (Μορέας) προς Τρίπολη, Μεγαλόπολη, Καλαμάτα. Βγαίνουμε από τον ανισόπεδο κόμβο της Αρχαίας Νεμέας (έξοδος 4) και ακολουθούμε τις πινακίδες για Ναύπλιο. Όσοι βέβαια ξεκινήσουν από Πάτρα ή Τρίπολη ή Καλαμάτα ακολουθούν αντίστροφη κατεύθυνση. Όσοι έρχονται από βόρεια Ελλάδα τους συμφέρει να προτιμήσουν τη διαδρομή Λαμία – Καμένα Βούρλα – Άγ. Κωνσταντίνος – Θήβα – Ελευσίνα – Κόρινθος και όχι Λαμία – Μπράλος – Άμφισσα – Γαλαξίδι – Ναύπακτος – Ρίο – Αίγιο – Κόρινθος. Η πρώτη διαδρομή χρονικά είναι λίγο συντομότερη (κερδίζεις περίπου μισή ώρα) και με χαμηλότερο κόστος διοδίων (9,00 € λιγότερο) αλλά και καυσίμων. Το Ναύπλιο απέχει 148 χλμ. από την Αθήνα, 180 χλμ. από την Πάτρα, 150 χλμ. από την Καλαμάτα, 295 χλμ. από τη Λαμία και 584 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη.

Follow us

Στοιχεία Επικοινωνίας

 

Διεύθυνση: 4 Ethimiopoulou & 6 Kapodistriou str.

Πόλη: Ναύπλιο, Άργολίδα

T: +30 2752025114
F: +30 27520 28627
E-mail: ilionhotelnafplio@gmail.com

Φόρμα Επικοινωνίας

Αφεθείτε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και στην εγκάρδια φιλοξενία των ιδιοκτητών και των ανθρώπων μας και ζήστε τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας στο ομορφότερο σημείο της Πελοποννήσου.
Μέσω της φόρμας που ακολουθεί μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες ή να στείλετε το ενδιαφέρον σας για κράτηση.
Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς.

LEAVE A REPLY