Το Βιβλίο, οι Συγγραφείς και οι Εκδότες, μας προσκαλούν στην γιορτή τους στο Ναύπλιον με 50.000 τίτλους στην διάθεσή σας

Η Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου ανοίγει τις πύλες της, την Παρασκευή 27 Ιουλίου, και ώρα 19:30 στην οδό Ωνάση, στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Η Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις Βιβλίου στην Ελλάδα, αμέσως μετά των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, και η μοναδική που διοργανώνεται στην Πελοπόννησο.

Συνδιοργανώνεται από το Δήμος Ναυπλιέων, τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΔΒ).

Αποτελεί έναν σταθερό θεσμό πολιτισμού τόσο για την πόλη του Ναυπλίου όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Θα διαρκέσει από τις 27 Ιουλίου μέχρι και τις 26 Αυγούστου και θα λειτουργεί καθημερινά και τις Κυριακές από τις 19:30 έως 24:00. Συμμετέχουν 80 εκδότες με νέες εκδόσεις, όσο και παλαιότερες που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα κάθε αναγνώστη.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις που αφορούν το έργο της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών της Αργολίδας.

 

Πηγή : palabourtzi.gr